LCHFpodden

Har legat i sängen o lyssnat på LCHFpodden! Den e väldigt bra måste jag säga! Lyssna själv! :D

Måendet....

Mitt mående är inte vad de borde vara.... Min kropp är i totalt uppror och mitt psyke blir lidande!
Jag har nu haft mens i ca 3,5 veckor!! De är grymt jobbigt och jag känner mig så jävla obekväm i så gott som allt jag gör! Jag känner mig asexuell, hormonell och som en gigantisk lipsill.. De faktum att min prins inte varit hemma på nästan två veckor gör de inte bättre heller! Jag klarar inte av att vara ensam... MEN jag har varit duktig och onsdag promenerat hem från jobbet och torsdag o fredag promenerat till jobbet o tisdag cyklade jag till och från jobbet! För de e jag jävligt stolt! Och tack vare mina promenader och de faktum att jag började träna förra veckan (bara blivit ett pass styrka denna veckan pga promenaderna) så har kroppen hoppat av sin platå och vågen rör sig neråt igen! Vikten har gått ner 2kg (!!!!) på en vecka! Ibland älskar jag min kropp!
 
Men de blir så jobbigt att inte må bra! Mensen förstör en hel del och gör att jag inte känner mig säker i mig själv och känner mig asexuell och jag längtar efter min prins och vill vara nära!! Men allt känns så fel när jag har mens ÄNNU!! Jag vill inte mer!!!
På tisdag ska vi träffa en läkare på kk och hoppas på att vi kommer på en bra lösning för nu är jag trött på detta! Mens är fan de högre makternas straff mot oss kvinnor för att vi inte ska kunna göra som vi själva vill!! Jag vill inte ha de här!
 
 
URK nu vill jag må bra o inte ha en massa bekymmer! Vill inte ha mens alls helst!
 
 
Och igår va jag ut i solen och har fått solexem eller gräsutslag på båda vaderna och värme utslag mellan tuttarna! De käns ju oxå jävligt skoj! Eller INTE!!!!
 
 
Nä! Nu ska jag se om jag orkar göra frukost eller om jag ska äta frukost på Frasses idag! Ja jag är lat!!! Men idag kommer prinsen ÄNTLIGEN hem!!!
 
 
Puss o kraam

Solat!!!

Ojojoj!! Jag måste vara sjuk! Jag har helt frivilligt legat i solen o SOLAT!!! Jag gillar inte att ligga i solen o pressa! Men med poddradio i form av P3 Dokumentär i lurarna så går de rätt bra! Kanske köpa en solstol?? Någon som vet om dom har onödigt billiga på Dollar?

BLÄ!!!

Nu är jag så uttråkad att jag inte ens orkar gå o sova!!! Men jag tror nog att de blir de ändå! Ögonen går i kors o jag funderar på om jag ska ta cykeln eller bussen ner till stan i morron, ska köpa kött så vill ju inte att de ska bli dålig om de e för varmt!
 
puss o kraam

Ostbiffar...

Får väl se hur detta går!!! Just nu ligger tre olikstora pannbiffar med ost i i stekpannan.. Får väl se hur de smakar när de e klart!! Första gången jag gör sånt här, men med tanke på att ALLT blir godare med ost så bör ju detta bli gott som attan!!

Vad ska man äta?

Jo idag blev de lövbiff med ost och vitlökssmör på! Och till de tomat, gurka och aioli!! Jag älskar vitlök!!!!! :D MUMS!!!
 
Har idag lyssnat på LCHFpodden med My Westerdahl aka LCHFingenjören! Till de åt jag mellanmål i form av 6 skivor ost!! Galet sugen på ost just nu så nu som efterrätt blir de nog lite mer ost :D
 
 
Puss o kraam

VARMT!!!

Nu e de så varmt så jag nästan kokar!! Jag klarar inte värme :( Promenerade till jobbet i morse med min lilla prinsessa!! 4,4km i gassande sol! När jag kom till jobbet o kollade termometern så va de drygt 30 grader i solen.. just nu har jag 31,8 inne i vardagsrummet!!! fläkten går på högsta och fönstret e öppet så hoppas att de sjunker lite nu! Ute e de 37,8 i solen! 
 
Vad ska man göra när de e så varmt o man inte tål de? Jo man stannar inne o kollar på film!! :D Med gott samvete! De sägs att de ska bli lite svalare i morron.. Promenad till o från jobbet i morron, idag blev de bussen hem då jag hade handlat så inte mina ägg, min bacon o min ost blir dålig!! 
 
Nu ska jag se om Xenas kyldyna är klar så hon o katterna kan få lite svalka!
 
 
 
Puss o kraam

Härligt!!

Promenerade hem från jobbet med skrutten idag! I morron blir de promenad till och från jobbet mest troligt! de va en skön promenad! Kollade temperaturen när jag kom hem 38,8 grader i solen :D
 
Slappa lite o kanske äta något! Kom på att jag glömt köpa bacon!!! va ska jag äta till frukost i morron?????
 
 
 

LCHFpodden

Just nu sitter jag i solen utanför jobbet och lyssnar på LCHFpodden och i detta avsnitt är LCHFingenjören!! Denna underbara My hon är så härlig!!!
Lyssna på detta ni som är intresserade. Även ni som inte är intresserade.. Hon är så underbar...
 
 
Puss o kraam

Varmt!!

Idag e de riktigt kanonväder!! Äntligen har sommaren kommit hit!!! Jag sitter i solen och gottar mig!! Snart blir de nog att grilla lite!! Mums med grillat kött!
 
Puss o kraam

-18

Idag har jag sen jag vägde som mest gått ner 18 kilo!!!!!!!! Fy fan va jag e stolt över mig själ!!! Sen LCHF star är de -11,5kg!!!!!!! UNDERBART!!
 
 
 
Nu e de dags för frukost, stekt ägg o bacon som vanligt!! Sen blir de cykla till jobbet i finvädret!!!
 
 
 
Puss o kraam!!!

STOLT!!

Fan va jag e stolt över mig själv!!! Gjort 10st 'riktiga' armhävningar, sånna på tå!!!! Och 10x2 dips!!! Nu e jag helt slut i kroppen!!! O snart kommer prinsen hem!!!!!
 
 
Puss o kraam

Tradera...

Jag har återfunnit Tradera!!! Både bra och dåligt! Jag har inte velat shoppa kläder på nästan 4 år men nu VILL jag de!!! Vunnit två auktioner än så länge! Så jäkla skoj!!! Hoppas att jag vinner ALLA!! :D Jag vill ha massa NYA kläder NU!!
 
 
Puss o kraam

Vilodag igen..

Idag är vilodag igen! Känns rätt skönt med tanke på att köket/gymmet kommer vara fullt i kläder om ett tag då jag håller på o tvättar.. Funderar på att åka o köpa en ny torkställning.. Den vi har har börjat ge upp!! Ena 'armen' är på väg att gå av... Visst e de dags att köpa en ny då? Jag känner mig extremt shoppingsugen..... Men vet inte va jag vill shoppa... De e lite jobbigt faktiskt!
 
Jaja, får väl åka till coop o kolla va dom har :P
 
Puss o kraam

Dagens middag!!

Idag har jag gjort helt egen tacokrydda (länkoch jäklar va gott de blev!!! Blev massa greenstuff över så de blir tacos i morron oxå!! :D Mumma!!! Fast jag tror att jag åt lite mycke, är proppmätt!!!
 
Dagens middag, med extra ost :D
 
 
 
Puss o kraam