2013

År 2013 lider mot sitt slut!
Tänkte försöka mig på en årskrönika, får väl se hur de går!
 
De bästa med detta år är att jag fått anställning på Djurmagazinet/Expo i Gällivare från 1:a februari. Till en början 50% och i september blev det 75%! Jag älskar mitt jobb och hoppas på att stanna där tills jag blir för gammal för att jobba ;)
 
En annan av de bästa sakerna detta år var den semester jag och min prins åkte på! Vi åkte till England med hans mamma och pappa. I Manchester var vi o shoppade en massa, bla en ny kamera till mig och en massa United prylar :D Vi var och såg Manchester derbyt mellan United och City, som tyvärr slutade i förlust, men vilken härlig stämming med över 75 000 pers som hejar fram sitt lag!
 
Efter Manchester resan började jag äta LCHF/LCFF och min mage blev kanonbra, min IBS försvann och min hy blev bättre och jag har tappat ca 25kg i vikt och gått ner från XL/XXL ner till S/M vilket känns helt underbart! Jag har ätit lite dåligt nu under julen, men tar nya friska tag efter nyår och jag har sagt till mig själv at jag under jul och nyår får äta dåliga grejer!
 
I början på november fick jag en bil av min kollega och min lille Smokey  går som en klocka!
 
Jag ser fram emot ett nytt år, håller tummarna för att jag får stanna kvar på mitt älskade jobb, helst med en 100% anställning!! I maj kommer min älskade mamma upp och hälsar på oc jag hoppas på att jag och Micke kan åka ner till mamma mot slutet av sommaren! Det skulle vara SÅ skoj o visa honom vart jag har växt upp, träffa lite gamla vänner och mysa med familjen! Kanske en sväng ner till Ullared oxå! :D
 
 
Tack för ett härligt 2013!!!
 
 
Puss o kraam

julen!

Nu är de ännu en gång länge sedan jag skrev! Jag känner att blogglusten inte är på topp just nu!
Men nu är det snart jul och några dagar ledigt!! Onsdag, torsdag, lördag och söndag nästa vecka är jag ledig! Ska bli riktigt skönt faktiskt!
 
I år firar jag julen med min prins, hans storasyster, mamma och pappa och även med tjejerna o gubben på jobbet några timmar :D
På julafton blir de ju så klart en massa god mat och jag har bestämt mig för att jag får fuska jul och nyår! Jag har lyckats ta mig ner från 93 till 68 kg på 8 månader så nu ska jag få äta massa onyttigt! och detta bestämde jag mig för i september när jag hade nått -20kg! 
 
Vi kommer att fira med julklappsspelet i år och de tror jag kommer bli jätte skoj! Längtar till både jul och nyår! jul för att få paket (jag är som ett barnnär de gäller paket) och nyår för att svägerskan, svågern och barnen kommer upp!!! :D Sötaste barnen i världen!
 
Nu ska jag snart sova så jag orkar jobba i morron!

Glöm inte!!

Ni glömmer väl inte att ha igång P3 dygnet runt? Just nu är det Musikhjälpen på P3 och SVT's olika kanaler! 
Glöm för all del inte att skänka pengar till Musikhjälpens insamling för att Alla har rätt att överleva sin graviditet!
 
Varje år dör över 50 000 tjejer och kvinnor under sin graviditet eller vid förlossning. Hjälp Musikhjälpen och Radiohjälpen i deras arbete för att hjälpa människor runt om i världen!
 
Ni kan själva skänka pengar genom att önska låtar via sms till 72999 skriv 50 , 100 eller 200 följt av låt och artist och en motivation till varför just er låt ska spelas!
Ni kan oxå bidra med att beställa ett halsband till hunden på Odjurens Design där jag skänker 50% av köpesumman till Musikhjälpen! Detta gäller hela december!
 
 
Puss o Kraam till er alla där ute i vintermörkret!

Namnlappar!

Idag har mina namnlappar från Filur Namnlappar kommit! Åh va fina dom är! Vann dom i deras julkalender, provat att sätta på ett halsband! :D

tjejkväll

Igår va de tjejkväll med god mat o onyttigheter! Trevligt och mysigt på alla sätt och vis!
 
Inte lika trevligt idag dock! Halsen värker, näsan rinner och huvudet värker de oxå! O hostar gör jag! Men jag vill INTE bli sjuk!! Har inte tid med de!
 
Så lite piller knaprande och sömn står på schemat efter att jag har köpt ost o gjort tacos!
 
Puss o kraam

Förkyld som fan!

Näsan är täppt, halsen är tjock och jag har sovit som en kratta idag! Blir lite frukost o sen Bafucin o Ibumetin! allt för att förkylningen ska gå tillbaka!! Har varken råd eller tid att ligga sjuk, de kan jag göra på söndag när jag e ledig!

Jaja frukost nu!
Puss o kraam

Forma kroppen

Jag kanske ska ta o börja röra på de fläsk jag har... De e ju inte så mycke längre, men tillräckligt!! Jag planerar att en vacker dag börja träna, men inte idag :P
Jag vill forma min kropp för att få bort de lilla fläsk jag inte vill ha, och så jag kommer i ännu fler kläder :D
Jag vill nå min målvikt till min 28 års dag i februari! Gör jag de ska jag beställa ett linne åt mig själv, om inte någon annan beställer åt mig!!
 
Just nu ska jag egentliten bara äta och må gott! Försöka klara mig genom min första jul som LCHF/LCFF-are! Får väl se hur de går!
 
Men precis nu ska jag göra mig lite mat, burgare, tomat, ost och aioli!!
 
 
 
 
Puss o Kraam

Snart!!

Snart är de äntligen dags att fira min älskade prins!! Jag gillar inte att hålla hemligheter, o hemligheten om hans födelsedagspresent från hans föräldrar har jag hållit tyst om i flera månader o de börjar bli jobbigt!!
Köpte hans present från mig för 1,5 månad sen ungefär o har lyckats hålla de gömt för honom! :P
Men nu är paketen inslagna och nästa helg får han äntligen veta! :D Ska bli skönt att slippa va tyst snart!

Söndag, första advent!

Jaha, då va de första advent.. Jag skulle ha städat i helgen, de har jag inte gjort! Istället har jag varit på jobbet o myst på kattens dag och skyltsöndag! Igår hade jag med mig Aska för vägning, men hon fick även visa upp sig som den sötnos hon är! Idag hade jag med mig Xena, skulle väga henne med, men de glömde jag :P Hon har visat upp sig o fått massa uppmärksamhet, o så har vi provat bilsele, men ingen som passade så som jag ville att den skulle passa så får bli att beställa nästa vecka så vi får hem så hon kan prova :P
 
Jag har iaf gjort EN sak denna veckan som jag skulle här hemma, jag har tvättat och sökt julstjärnor på internet och faktiskt hittat en jag gillar! (LÄNK) Men får väl se om de blir att beställa två sådana!!
Ska snart ställa mig o stryka lite gardiner och till veckan blir de städning så vi får de fint här! Och KANSKE sätta upp några tomtar o annat mysigt så de iaf ser juligt ut!
 
 
Men just nu ska jag bara slappa o mysa med mina 'barn'!!
 
 
Ha en underbar första advent!
 
Puss o kraam!