Träning!

Tränigen denna veckan har än så länge bara blivit ett pass i söndags, inköp och bärning av soffa, plus städning och ommöblering igår och rensning av garderober idag.. Ska väl hinna med iaf ett pass denna veckan, men har massor att göra! Och allt ska hinnas med medan gubben är iväg...
 
Inte lätt att hitta tiden alla gånger!! Men träningen är såååå skön! Mår såå skönt efteråt!
 
 
Men just nu finns inte tiden så just nu är de lugnt med träningen, blir att laga mat snart!! korvgryta :D MUMMA
 
 
Puss o kraam

Hantlar?!

Jag använder ju hantlar när jag tränar, dom ligger på 1 kg men jag känner att jag i vissa övningar behöver mer. Frågan e ju hurdana hantlar jag ska ha, ska jag ha fasta vikter eller med lösa vikter som jag kan bygga på?
De är ett svårt val! Får åka till Intersport o kolla va dom har... 
 
Dessa två står jag o väljer mellan:
 
Fasta hantlar i tre storlekar
 
Eller skivstångslikande hantlar med lösa vikter så jag kan öka på när de behövs?
 
 
 
Hjälp snälla!!



Puss o kraam

Att vara kvinna...

De e inget jag är så förtjust i!!! Jag har de senaste haft problem med mens, vilket jag tekniskt sett inte ens ska ha!!! Jag är tillbaka i så som jag hade de i nedre tonåren, innan jag började med piller!!! Mensvärk och extremt godissug!!! Jag vill inte ha den här skiten mer, jag vill sluta vara kvinna!!! Är inne på 4:e månaden med piller efter uttag av stav och samtidigt inne på mens nummer 6, förra varade i 3,5 vecka och nu slapp jag den i 3 veckor o får väl se hur länge de varar denna gången! att de blöder lite gör inte så mycke, men att ha konstant värk i MINST en vecka börjar bli aningen jobbigt! Och när godissuget blir så jäkla gigantiskt oxå!! 
Som min älskling säger så är jag för motiverad för att ha godissug de har som vuxit bort sen jag började med lchf! Men NU minsann så är de här HELA tiden för att de e massa jävla hormoner som springer runt o går mig på nerverna!!!
GAAAAAH Blir galen på detta!!!!
 
Måste hitta på något! Hämta tvätten o sen lägga mig i min nya soffa o sova tills prinsen kommer hem från sin träning och fotbollskoll....
 
 
 
Puss o kraam från en hormonhäxa

Operation katt

Operation få katten att inte äta ALLT på en gång är igång.. vi ska testa några veckor med att Aska har fri tillgång till mat! allt för att hon ska äta lugnare, kan ju vara just de hon behöver vår lilla tjockis.. :P
 
Vad gör man inte för 'barnen'! Kanske henens viktresa börjar nu :)
 
 
Idag är lite av en lyxdag, bacon o ägg som vanligt på morron, till middag blir de pizza (länk) och sen blir de kladdkaka (länk) till efterrätt!! Och innan maten ska vi åka till min jobbarkompis o mata o vattna o mysa med kattungarna, deras mamma, moster o mormor!! Sååå mysigt, kan hända att de blir en liten bildbomb sen med massa kissor, framförallt min favorit Djungelvrål som jag döpt :D Så vackra små bebisar :D
 
 
Puss o kraam

ojojojojoj

Här händer grejer, även om jag inte rört på mig så mycke de senaste så kommer jag i mina jeans jag fick hem för två veckor sen, kan inte sitta ner i dom men de går på o jag kan efter lite kämpande knäppa knappen! Och de e bara väldigt lite kvar innan jag själv tycker att klänningnen jag tänkt ha till jul passar som ett smäck!!

Jag älskar LCHF!!!!
 
Nu blir de jobbet!!!!
 
 
 
puss o kraam

Tacogratäng

Idag har jag gjort min nationalrätt, som jag även gjorde hos min underbara vän Cecilia i lördags :P
Maten är tacogratäng!! Både jag och prinsen älskar den!!
 
Här kommer receptet!

Detta behövs för 4 portioner ungefär
500-800g färs (beroende på hur mycke man vill ha jag gillar mycke av de som ligger uppepå)
200g cream cheese (jag använder oftast icas eller coops med vitlök, min ekonomi är inte den bästa så billigt är bra!)
2dl creme fraiche (den fetaste så klart!)
2dl riven ost den du gillar bäst (jag använder ica basic färdig riven)
1-2 tomater av 'normal' storlek
Tacokrydda (länk)
 
 
Så här gör du
Sätt ugnen på 200 grader. Stek färsen i rikligt med smör, när färsen steks så blanda ceme fraiche, cream cheese, ost och tomater i en skål,
När färsen är nästan helt färdig stekt så häll på kryddan. När färsen är helt färdig sätt i en ugnsfast form i lagom storlek och smeta/bred över ost/cf-röran.
Grädda i ugnen ca 20 minuter.
 
Avnjut med trevligt sällskap och nåt gott i glaset ;)
 
 
Har tyvärr ingen bild på denna mat då jag aldrig hinner fota innan jag ätit upp för när vi äter detta är jag alltid extra hungrig för de e sååå gott :D
 
 
 
Puss o kraam alla där ute

Kroppen är tillbaka

Jag har fått min kropp tillbaka! Jag skrev ju häromdagen om min förändring. Har fixat en bild på hur skillnaden ser ut framifrån oxå! Jag är så jävla stolt över mig själv och de e först när jag ser bilderna bredvid varandra som jag själv ser hur mycke jag har gått ner! 
Jag tackar LCHF och stödet från familj och vänner för denna underbara resa! Magen, som jag har haft problem med i många år och som jag förra året fick diagnosen IBS och så länge jag inte äter sällskilt mycke kolhydrater så håller sig magen i trim och jag har inga problem alls!! Vilket är grymt skönt för de enda jag gör är att äta sånt jag tycker e gott o kroppen gillar de :D
 
 
 
 
Just nu står vikten still, men jag håller på o lär mig mer om hur jag ska äta för att må som bäst och för att min kropp ska ha bäst energi och jag ska hålla mig som längst så jag slipper äta mitt på dagen, utan att de räcker med frukost och middag, kanske något litet tex lite ost mitt på dagen..
 
Min älskade prins ska även han börja med LCHF och träning har han redan börjat med! Sommar 2014, här kommer vi! 
 
 
En jobbig sak med att gå ner i vikt är att jag måste ha ny höst/vinterjacka!! Jag har min underbara dunjacka, men den e så varm att jag kommer svettas ihjäl om jag har den när de e runt -10!! Måste hitta någon snygg och funktionell jacka som finkar lika bra på hundpromenader som på stan! Gärna många fickor!
 
Sitter nu o funderar på dagen middag, frågan är kommer älskling hem innan jag ska äta middag? När ska jag äta, när ska jag träna, när ska jag hinna klippa ut delarna till Xenas overall o laga flaggan till jobbet? Måånga frågor nu känner jag!
 
Får väl försöka ta reda på mina frågor för dagen.. Vet dock inte vart jag ska börja, kanske med en frukost?
 
Jaja får väl börja med dagen :P
 
 
Puss o kraam
 

Förändring!

 
Bilden till vänster är tagen idag och bilden till vänster är från 28/4-13 sedan dess har vikten minskat från 80,8 till 72,8 8kg på knappt 4 månader! Midjemåttet har minskat från 86cm till 78cm så 8cm är borta! Och hållningen har jag fått tillbaka me!
 
Jag har fått SÅ mycke inspiration av My (lchfingenjören) och nu när jag ser mina bilder som min prins tagit så SER jag mer hur mycke jag minskat! Jag är så jävla stolt över mig själv :D
 
Kraam på er alla
 
 

-20

Idag är en stor dag!! Sen jag vägde som mest har jag idag gått ner 20kg!!! Dom första 8kg tog ca 3 år med olika metoder och dom senaste 12 tog 4 månader med lchf! Jag är så jävla stolt över mig själv!!! Vågen stannade på 73,3kg och nu e de bara 8,3-10kg kvar till jag har nått mitt stora mål!!
 
 
PUSS!!

Bacon...

Trots att magen inte är som den ska ännu så har jag varit o handlat en snabbis, MÅSTE ha bacon!! Hittade Ica basic's bacon o tänkte att jag ska fan testa den! 1kg för 55kr känns som lagom pris :P och med tanke på att 420g kostar 30kr så känns de ÄNNU bättre.. Och 420g (en trepack) räcker i 6 dagar om jag bara har bacon till frukost så bör ju 1kg räcka i minst två veckor :D känns som ett bra köp och de ska testas till dagens middag..
 
Nu ska jag vila lite till och sen börja med dagens middag, cream chees fylld kyckling filé med bacon runt för min del och utan bacon för prinsen och till de blir de min underbara kalla vitlökssås eller beasås.. Micke ville ha vitlökssås så hann inte ens fråga om han ville ha bea
 
 
Puss o kraam till er alla

Magvärk...

Min mage har bråkat sen igår.. Är helt säker på att de är för att jag ätit för mycke kolhydrater de senaste dagarna.. Igår gjorde magen så ont att jag knappt kunde stå upp oc idag har jag nog varit vaken sammanlagt två timmar.. magen värker som fan :(
Hoppas att de e bättre till i morron så jag kan jobba..

Vardagslyx!

Idag har jag lite extra vardagslyx! Sovmorron!!! Börjar 13,45 istället för 10,00, så de e väldigt skönt att sova lääänge ända till 9!!
Och vi ska lyxa till de med lunch på Frasses och innan de en sväng på Dollar o se va dom har för skoj! Jag behöver nya underkläder för mina börjar bli för stora så kanske lite sånt :P Känns bra att de går neråt så bra!! :D
 
Skönt att bara ta de lugnt med mina älsklingar innan jobbet! Detta känns såååå lyxigt och ikväll efter jobbet blir de pizza!! :D MASSA LYX!!
 
Puss o kraam

Nya kortbyxor! !

Jag fick med mig älsklingen till stan!! Kom hem med ett par rosa kortbyxor i storlek 40!!! Tack äkskling för dom!!!!
 
Puss & kraam
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Seg segare segast!!

Just nu är jag segast i stan tror jag! Handlederna värker (karpaltunnelsyndrom i båda händerna) o fingrarna låser sig och de går sådär att jobba men jag kör på ändå.. Fick remiss till ortopeden, tid får jag om typ 3 månader!!! Tur jag inte har så ont, mer än typ alltid!!! O de funkar inte att ha skena på båda händerna heller för då kan jag inte göra nåt alls!
 
Gnäll gnäll gnäll.. :P Men jag funderar på att åka ner till Lindex o kolla om dom har ultra korta kortbyxor!! Undra om jag får med mig gubben dit.. :P Måste ju förnya mig lite o jag har upptäckt att jag har skitsnygga ben så måste ju visa upp dom! Eller hur?
 
 
Ska kolla med prinsen om han vill följa med..
 
Ha de underbart alla där ute!

Puss & kraam

Komplimanger!

Jag har inte allt för ofta i min uppväxt fått komplimanger om mitt utseende, snarare tvärt om! Fått i skolan höra att jag är ful o tjock bla, vilket har gjort att när jag väl fått en komplimang så har jag inte tagit åt mig utan tänkt att de e något fel på den personen som ger komplimangen! Dom behöver helt klart glasögon för inte är jag söt, jag är ju ful o tjock!
De har tagit mig TVÅ ÅR för mig att kunna ta åt mig av komplimanger av den jag älskar mest i hela världen! Jag VILL känna mig snygg, sexig, vacker och allt de där! Jag är på god väg, de vet jag för jag mår MYCKET bättre än för några månader sen! Jag känner mig snygg när jag har kläder på mig som jag inte kunnat ha på flera år och kläder jag just köpt som passar och som är grymt snygga!!! Köpte ett par jeans på tradera för en vecka sen, en storlek mindre än jag tror jag har (de stämmer) och dom är så jävla snygga så nu längtar jag som fan på att midjan ska bli några centimeter mindre så jag kan ha dom!!
 
Jag kollar ännu en gång på Supersize vs. Superskinny och en kvinna som är/var väldigt stor som berättar om sin bröllopsdag, då hon kände sig tjock och ful i sin klänning! Den dag i ens liv då man ska känna sig som en prinsessa lite extra mycket! Hon kände sig som en prinsessa när hon köpte klänningen, men på den stora dagen var känslan inte den samma :(
Om jag mot all förmodan skulle få för mig att gifta mig så ska jag känna mig som en prinsessa i svart, rött o rosa! Så enkelt är de, sen om jag är 90 när jag gifter mig så skit samma!
 
Jag vill verkligen göra något åt mig själv, jag har börjat och de går bra, men jag MÅSTE göra mer! Jag ska röra mer på mig, för jag har ett STORT mål! Jag vill ha min röda, rutiga klänning till jul! Jag vill, men kanske inte hinner ner till den storleken till dess, MEN om jag rör mer på mig och kör mitt träningsprogram så kommer jag mest troligt att komma dit! Träningsprogrammet har funkat förut så de bör funka nu med bättre kost så bör de gå fort :D I morron ska jag påbörja en ny overall till Xena i ett kanonsnyggt tyg och vi SKA gå till jobbet MINST tre dagar i veckan! Och MINST tre dagar i veckan ska jag köra mitt program så jag kommer i form och få mig själv att må ÄNNU bättre! Jag har inte mått så här bra på så länge och de faktum att min älskade prins ger mig komplimanger varje dag  gör att jag lär mig att ta emot komplimanger, och lär mig faktiskt att må riktigt bra av dom! :D
 
Michael, jag älskar dig!!! Du är mitt allt!
 
 
Ska fortsätta kolla på Supersize vs. Superskinny nu!!
 
Puss o kraam på er alla