Känner mig snygg!!

Var över till grannen en snabbis och känner mig snygg som fan! Kom inte i detta linne för drygt 2 månader sedan!!

Marknad och jobb!

Idag har de varit jobb på min lediga dag! Känns inte jätte ovanligt, jag har svårt som fan att hålla mig från jobbet när jag är ledig! Måste vara för att jag älskar mitt jobb!!
 
Har även varit på marknaden idag, köpte marknadsgodis till prinsen i mitt liv, lite godis till min prinsessa då jag glömt de hemma o hon va så duktig och även beställt nytt myggmedel som kommer om någon vecka med posten :D Har faktiskt köpt godis till mig själv oxå, Anton Bergh's med lakrits min absoluta favorit!
 
Svärisarna bjöd på grillat och bakpotatis, och jag höll mig till kött, tomater, ost och aioli! :) Nu blir de duschen för först hunden och sen för mig och sen baddas med salubrin och smörjas med myggmedel! Blir ju uppäten bara jag tänker tanken på att gå utanför dörren!!!
Blir massor med myggmedel i morron, då ska jag jobba på hundutställningen som är nere i stan och där jag är är myggen :P
 
 
pöss o kram!!

Min viktresa startar nu!!!

Nu börjar jag på allvar! Jag har tidigare lyckats träna mig i form, men gick in i väggen och hamnade på sjukhus. Nu har jag fastnat för lchf och har ätit enligt de (så gott jag kan men några undantag) i ca två månader och har gått ner totalt 9,3 kilo! 
 
Jag har efter några snedsteg och allt för mycket fusk kommit fram till att jag ska föra lite 'dagbok' över vad jag gör egentligen, när de gäller mat och motion! Jag ska även sätta upp strikta mål och även lägga in bilder på hur de går för mig! Jag hoppas att detta kommer gå bra!
 
Nu börjar jag!!! 
Startvikt 86,8kg
Nuvarande vikt: 77,5kg
Målvikt: 62-65kg
 
Övriga mål: Komma i kläder jag kunde ha innan väggen kom o slog mig i ansiktet! Jag har en hel del kläder kvar som jag kunde ha då som är bla i storlek 36 och 38 och mitt stora mål är att komma i de kläderna igen och natoruligtvis att de sitter snyggt igen! Beach 2014 here i come! Eller vad man nu ska säga! Jag hoppas på att kunna ha några av mina snyggaste 'smal-kläder' till jul/nyår!
 
Nu kommer lite bilder på hur jag ser ut nu, eller ja för några veckor sedan och på hur jag vill att kroppen ser ut när jag når mina mål!
 
 
En klänning jag köpte när jag var i Höljes i norra Värmland på Rally Cross EM 2009, när jag var som minst tror att storleken är one size fits no-one eller en small
  
Mitt spindel-linne jag köpte på tradera sommaren 2008 och som för första gången satt OK våren 2009 och som jag vill kunna ha igen!
 
 
Den 21:a maj 2013 efter en nedgång på ca 8kg kom jag i de linne jag köpte i England i början på april! Även byxor jag använde första gången i England som satt tight då sitter löst nu, linnet gick knappt på och sitter som gjutet just nu men jag vill att de ska bli för stort :P
 
 
 
Jag vill att ni som läser denna bloggen ska känna er välkomna och skicka gärna en kommentar eller maila om de e något ni undrar över!