trött

Nu har jag inte skrivit å jätte länge! För tre veckor sedan upptäckte jag och min sambo att vår ena katt var gul, vi åkte akut till veterinären och hon mår bättre. Men jag har haft fullt upp med min lilla misse så jag har inte haft tid eller ork att skriva!
Nu ska jag kasta mig i duschen så jag hinner till veterinären en sväng o apoteket innan jobbet!!

Puss o kraam

Wohooo!!!

Idag har jag varit till ortopeden igen!! Med ett glatt besked, mitt knä är helt!!!!! Jag får börja jobba i morgon och börja träna idag om jag vill!! Så jäkla underbart! 
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med pudel o schäfer o orientaler!! Kanske börja med ett akvarium om jag får jätte tråkigt!!!
 
 
Puss o kraam på er!!

röntgen

Ikväll har jag varit på MR!! Väldigt skönt att de e gjort! Inom en vecka ska jag få svar från läkaren!! Håller tummarna för att knät inte är skadat! Vill ju börja jobba igen så snart som möjligt! 
 
 
Nu vänta på att prinsen kommer hem snart
 
Puss o kraam

knät..

I onsdags var jag hos ortopeden. Gick veta att de mest troligt är inre menisken som är skadad så i morgon blir det Magnetkamera undersökning. Och sedan vänta på ny remiss till ortopeden!! Håll en tumme eller två på att de INTE är menisken!  Eller att de iaf går fort att fixa så jag får börja jobba igen! För nu vill jag inte vara skadad nå mer!! Nu vill jag jobba!!!!!!
 
Vill börja med #kostologik30 oxå!! Vill bli bra NU!!!

valpar och sömnlöshet

Ja dom senaste dagarna har jag lidit av sömnlöshet.. Sovit några få timmar per natt o sovit dåligt när jag väl sovit..
Natten till onsdag sov jag ca 2,5 timme och åkte sedan till min kollega för att vara djurvakt (barnvakt) och när jag kom dit hade fina Safira börjat valpa ocj en söt liten tjej hade kommit! De var en spännande dag! När alla valpar hade kommit åkte jag o handlade lite mat o dricka. 
Efter maten som var en sallad blev de en dusch o sen hem till kollegan igen för att åka vidare till Luleå med världens bästa pudel Iza som skulle paras! 
 
Väl hemma var klockan runt fem på morgonen och min ytterdörr hade frusit fast så de var bara att åka tillbaka till Cecilia igen o sova på hennes soffa några timmar! 
Igår blev de inte mycket gjort för jag var så trött. Dock kunde jag inte somna igår heller så somnade vid fem i morse....
 
Nu ska jag vila lite i väntan på att min älskling kommer hem!!! Som jag saknat honom!!!!

sömn vs. smärta...

Kan ju säga att smärtan vinner just nu... Legat i sängen i över tre timmar o försöker somna med de går åt helvete rent ut sagt!!! I morron ska jag äntligen till läkaren och få veta om de e npgit trasigt i mitt knä!! 
Nu hsr jag förvisso belastat foten o knät betydligt mer än tidigare så de e väl därför jag har så jävla ont nu!
 
Hoppas på bra svar från läkaren som sagt! Jag vill veta när jag får börja jobba igen o varför mina fötter är antingen is kalla eller glöd heta! 
 
 
Ska göra ett nytt försök att sova nu!!
 
Puss o kraam

önskelista

Snart är de dags att fylla år igen... Sagt till Micke att jag önskar mig linnen i olika starka färger med texten 'Bacon made this body!!' På framsidan och 'Oh, don't forget the chees' på ryggen!!
Bra sak att önska sig, eller hur!?!
 
Nu fortsätta kolla Lord of the Ring
 
Puss o kraam!!

#kostologik30

Jag är en av 25 lyckliga som får chansen att under 30 dagar få kostråd, träningstips och annat bra från härliga Michaela på Kostologik!!
De ska bli en riktigt rolig månad!!!
De jobbiga är ju att jag inte vet hur de e med knät! Men Michaela är så bra o snäll så hon anpassar min träning efter min skada!!
 
Åh va de ska bli skoj!!!

2014!!

Välkomna till 2014!!!

Hoppas att alla har haft en fantstisk nyårsafton!
Min blev inte alls som planerat! Den stanna upp med en krock!!! Jag mår ganska så bra, stukad vänsterfot och kanske ledbands/ligamentskada på höger knä! Knät måste avlastas och jag får inte jobba :( Men kommer väl vara in på jobbet flera gånger ändå.. :P Hoppar på kryckor så nu måste vi ju städa lite så de inte är en massa grejer ivägen för mig..
Min bil kommer nog inte åka mer än till skadeverkstan o sen till skroten är min gissning.. Väldigt synd då jag älskar min bil!
 
 
Jag önskar alla en bättre start på året än den jag fått!!!

Hoppas att året blir underbart!!!

 
Puss o kraam!!