de går sådär...

Mina semesterplaner har inte gått riktigt som jag tänkt.
De har blivit två promenader iaf. Ska snart åka till en kompis o invadera då hon lovat att de ska bli sol ;-)
 
Hon har även lovat mig smothi på riktig mjölk! Sån mjölk som inte passerat mejeriet! Mmm de ska bli gott så de e väl lika bra att jag klär på mig! Sticka o handla lite snabbt o sen åka mot byn!
 
 
Nu ska jag o Xena iväg o valla border collies..
 
 
Puss o kraam

officiellt semester

Idag börjar officiellt min semester.. känns jäkligt skönt!!
Idag blir de en lugn dag! Ska fixa err midjebälte o påbörja en overall åt Xena! O en promenad framät kvällen när de e svalare!

Semester!

Igår kl 14.03 gick jag ut från jobbet för två veckors semester! Hade planerat att åka upp på dundret o käka våfflor,  men jag fick köra Buick istället! Så jag o Micke ska fira idag istället,  med sk kulleglass!! Helt enkelt mjukglass från Kullekiosken!
 
Har ätit en del fel dom senaste dagarna, bla MYCKET glass! Men, min kropp har reagerat perfekt på de! -1,6 sedan förra fredagen! Säkert en del vatten när kroppen vänjer sig vid hettan, men jag KÄNNER hur magen o låren är något tightare efter mina morgon promenader till jobbet!
 
Idag ska jag plocka fram min symaskin för första gången på lääänge! Ska fixa en ny sommaroverall åt min prinsessa!  Och ett midjebälte så jag slipper bära koppel när vi e ute o promenerar o Xena springer lös! Knte för att hennes koppel väger mycket, men jag är lat i de hänseendet och jag tror att jag vet hur jag ska göra bältet bekvämt för mig!
 
 
Hmm kanske ska kliva ur sängen o sparka igång denna dagen! Mycket att göra! 
Hinna äta glass o klippa ut overalldelar o komma på exakt hur bältet ska bli.. hur ska jag orka?  ;-)
 
 
Puss o kraam

Tropisk sommar?

Denna sommar liknar sommaren -94 väldigt mycket!  I och för sig är de enda jag minns från den sommaren att de var så varmt att hela familjen bodde i källaren o kollade fotbolls VM o grillade på elgrillen..
Men svärfar har berättat att det snöade på midsommarafton,  precis som i år och några veckor senare kom värmen!
 
Igår flyttade jag soffan en aning så fönstret gick att öppna på vid gavel vilket har resulterat i att temperaturen i sovrum/vardagsrummet gått ner från 29,7 till 27,9! Och det har bara varit 3 grader ifrån en så kallad tropisk natt! 
Nu ska jag nog fixa frukost så jag orkar promenera till jobbet.. Måste försöka få i min ena katt lite mat oxå! Han äter inte i hettan! Min stackars pojke!
 
Ha en underbar dag! 
 
Puss o kraam

lusten kommer så smått....

Som rubriken säger så börjar blogglusten komma tillbaka!
Jag har inte känt mig på topp riktigt men jag är på väg däråt!
 
Jag är inne på sista jobbveckan innan min första riktiga semester någonsin! Kommer kännas konstigt att vara borta från jobbet i två veckor,  men skönt att bara ligga hemma o vara!
 
Jag har efter att ha varit på en platå och ätit dåligt de senaste månaderna äntligen kommit i fas o äter bättre och vågen visar neråt och jag mår bättre! Nu är der 3,3 kg kvar till mitt mål som jag hoppas nå till min semester är slut! Jag har bestämt mig för att de jag ska göra på min semester är att softa och börja träna ordentligt! Jag har de senaste veckorna börjat cykla till jobbet, denna vecka är de dock för varmt så igår promenerade jag och Xena hen från Kullen efter ha lämnat kollegans bil och idag promenad till jobbet, båda promenaderna har varit på knappt 5 km.
Hoppas på att kunna promenera hem från jobbet i morgon, om jag orkar gå upp tidigt så även till jobbet, men börjar kl 9 så då måste jag börja gå redan innan 8. Men vem vet, kanske kommer upp tidigt om jag fixar morgondagens frukost o lunch nu o sen lägger mig o kommer upp vid 6 eller halv 7!! Håll tummarna! 
 
 
Ska väl försöka fixa maten så de e gjort o jag KANSKE kan promenera till jobbet!
 
Ha en härlig kväll!!