mamma på besök!

Sen i torsdags har min älskade mamma varit på besök!
Vi har varit vid Stora Sjöfallet, myst med en flock av huskys, varit o kollat på dagbrottet Aitik och kollat på renar!

Vi har myst heeela helgen! De var riktigt jobbigt att lämna henne vid tåget förut! Hann knappt till bilen innan tårarna kom! Har aldrig varit så jobbigt att lämna mamma! Hoppas verkligen att de inte dröjer 1,5 år innan vi träffas igen!


Och vikten då.. jo den hår stadigt neråt! 65,6 i fredags, men har ätit dåligt i helgen så vikten har nog gått upp något..


Nu ska jag ta min extrema värk o lägga mig! Hoppas att jag har något som hjälper mot smärtan

Tacos

Hur mycket tacos kan man äta? Mitt svar är: på tok för mycket!!
Jag får alltid gravidmage när jag ätit tacos, för att jag äter på tok för mycket!! Men de e ju såååå gott! Kan inte sluta, de går inte...

Men vad gör de, inte så mycket!!


Nu blir de sova så jag e pigg för min låånga vecka på jobbet, hela tre dagar.. för torsdag o fredag är jag ledig för då kommer älskade mamma hit!!
Äntligen!!!

Sista besöket...

Idag har jag varit på sista besöket hos min dietist!
Har kollat igenom alla papper jag fått om min viktnedgång. När jag började hos dietisten den 18 maj 2012 och fick rådet att äta ofta och lite, o de kvittade om de va mat, godis eller kakor jag åt så vägde jag 86,4 kg och hade en fettprocent på 43,1%!
Vid start på LCHF den 10 april 2013 vägde jag 83,3 kg med fettprocent på 38,9%, en och en halv månad senare hade jag gått ner till 76,9 kg, nästan dubbelt så mycket mot med hennes tips på nästan ett år! Då var fettprocent på 37,5%
Idag, vid mitt sista besök så stannade vågen på 67,1 kg med fettprocent på 30,4%!! 3,8 kg kvar till mitt mål och 6,6% fett som ska bort för att de ska vara innom normen!!

Jag är riktigt stolt över mig själv!! Vill nå mitt mål till min semester, eller iaf till den e slut! Jag har tre månader på mig! I morgon är första dagen i resten av mitg liv!

Nu ut o nattkissa vovven o sen sova!!Puss o kraam

långt emellan

Nu har de varit länge mellan inläggen igen! Min blogglust är nästan helt borta tyvärr..

Men jag har i torsdags beställt en sommarklänning från Thailand, idag kom den!! Liite tight sitter den, så nu är jag verkligen motiverad att ta tag ordentligt i min mat igen! Blivit lite många snedsteg som inte får mig att må bra! Varken fysiskt eller psykiskt!!! Nu får de vara nog! Nu ska kroppen formas och tightas till en aning!
Hoppas på att nå mitt mål innan min semester är slut! I mitten på augusti. Jag har ca fyra eller fem kilo kvar så har en chans att komma i mål!

Nu blir de att mysa i soffan med min älskling, Xena och min svåger... Eller ja, grabbarna spelar FIFA o jag kollar på....


Puss o kraam