hungerlös

Urk!! Inte känt hunger sedan söndag! De känns INTE bra!! Jag vill äta, men är i te hungrig o har sällan kunnat äta när jag inte e hungrig! 
 
Tips?

Solskens promenad

Idag har jag o Xena varit ute på en härlig promenad i solen! Gick i bara linne på överkroppen! Kändes oerhört skönt! 
Just nu ligger Xena på en kudde i soffan o jag ska snart in i duschen, sen blir de en promenad ner till svärföräldrarna för fotboll o mat!
 
 
 
Puss o kraam
 

Påsken.....

Ja, kvällen igår slutade med sockerkoma.... de va inte ett dugg planerat och jag tänkte stå emot, men de gick inte.... Fort var jag ner med näven i skålen!! Men men de e väl sånt som händer!! Bara att börja om!
 
Idag blir de röja i källaren! Upp med saker på lastpallar,  lägga ut min gamla säng till försäljning! Någon som behöver? 120x200 cm med sängram i stål, fägen är grön..
 
 
Nu ska jag sätta fart så de blir något gjort idag...
 
 
Puss o kraam

Ny säng!!

Igår kom vår efterlängtade nya säng!! Ojoj vad skönt jag sovit i natt! Så igår blev de ingen träning utan de blev till att lyfta möbler istället! Ska bli så härligt när allt är på plats så som vi vill ha de! 
 
Nu ska jag vila upo mig innan jag ska åka o träffa en kompis! 
 
 
Puss o kraam

Tror jag är sjuk!

Eller njaa, inte riktigt! Men de känns konstigt att just jag har varit ute o sprungit idag igen! Men de känns riktigt bra! Känns lite i benen!
 
Även idag har de blivit lite intervaller! Gårdagens tid var 37 min 19 sek på 3,06 km och dagens var 37 min 11 sek på 3,10 km! Genomsnitt 12 min  13 sek per km och 4,91 km per timme igår och idag var genomsnittet 12 minuter per km och 5,0 km per timme! Så något snabbare idag!! Hääärligt!

Intervaller!

Jag är galet stolt över mig själv!!
Bestämde mig igår att jag måste börja röra mer på mig så när jag kom hem drog jag på mig underställ, tunna byxor, långärmad t-shirt och jacka (frusen som få) o på med en tröja på hunden och ut o skulle promenera.. Efter en stund bestämde jag mig för att jogga lite, bara för att och för att Xena skulle springa lite. Efter några lyktstolpar (använde dom som gränser) så bestämde jag mig för att springa  två stolpar, sen gick jag en bit och sa till mig själv att vid nästa stolpe ska jag jogga igen fram till korsningen o sen vända hem. Men bestämde mig istället för att springa tre stolpar till!! 
Jag är så JÄVLA STOLT!!!
 
Nu ska jag göra en välförtjänt middag i form av köttfärssås och shirataki nudlar!!
 
Puss o kraam

migrän...

Igen!! Jag börjar bli riktigt less på detta nu!!
Tredje anfallet på 4 veckor! Jag har inte tid att ha migrän!!

REA!!!

Åh, de e rea på HM!! Jag vill shoppa!!! Hittat lite jag vill ha så måste kolla min ekonomi om jag kan köpa lite rea grejer!
 
Ska fortsätta kolla rean!
 
 
Puss o kraam

LCHF Magasinet!!

Idag kom de efterlängtade LCHF Magasinet! Mycket spännande läsning!!
 
Vi håller på att planera vår möblering här hemma! Varit på tippen med en garderob och en bokhylla.. nu ska de bara möbleras om! Längtar! Om två veckor kommer nya sängen oxå!  Ska bli sååå skönt!