Supersize vs superskinny

Har just kollat 4 avsnitt av Supersize vs Superskinny på Youtube.. De är skrämmande hur världen ser ut!! Jag känner mig supersmal samtidigt som jag känner mig som en fettklump vilket är en konstig känsla med ca 18 kilo minus och bara 10 kilo kvar till mål!!! 
I den säsong jag kollat tre av avsnitten är läkaren som är med i programmet över i USA och de skrämmer mig hur dom ser ut i USA's officiellt fetaste stad där ca 30% är överviktiga, feta eller sjukligt feta! Människor som knappt kan gå, vissa kan inte gå! En har förlorat en tå på grund av ett sår, extrem övervikt och diabetes, en annan har förlorat halva benet, såg ut att vara närmare 60 men va 44 o har en 13 årig dotter hemma som hon inte vill ska se sin mamma må som hon gör!
 
I ett av avsnitten jag såg så var de barn, en 10 årig pojke som då vägde 4 kilo mindre än vad jag gör och han va nog ca 20-30 cm kortare än mig! Jag blir riktigt rädd för vart världen är på väg!
Och när jag hör och ser matråden dom får, massor av vetemjöl, bröd, pasta och ris till en som äter FEM lagade mål skräp om dagen!!
 
Kommer nog fortsätta kolla på detta, för de öppnar verkligen ögonen för vad som händer i världen! De kommer sakta men säker även hit till Sverige, vi MÅSTE få ett stopp för detta! Vi kan inte låta världen bli så här!!!
 
Dom pratar även om ätstörningar, dock bara om anorexi och bulimi, men inte om hetsätning som många överviktiga lider av, även om bulimi är en form av hetsätning fast man efter man ätit kräks upp allt igen vilket förstör tänder och invärtes i strupen!
 
Vad kommer göras i Sverige? Hur ska vi, svenska folket, göra för att inte 30% av oss ska bli sjukligt feta? Äta mindre, springa mer? Klarar man inte att ha en "normal" vikt så har man dålig karaktär eller ska vi tillsammans hjälpa varandra till en hälsosammare livsstil?

Jag har själv bantat med olika metoder, pulver, minimala portioner, äta var tredje timme och nu äter jag LCHF.. Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu, kilona ramlar av utan att jag gör något mer än äter gott :D Jag har tränat mig i form en gång, men sen gick jag in i väggen och då slutade jag träna och mådde skit! Nu rör jag på mig för att jag VILL de! Och för att min hund behöver bygga lite mer muskler. Försöker att gå till jobbet några dagar i veckan och träna hemma i mitt gym/kök några dagar i veckan! Detta har fått mig att sen 10:e april tappat 12 kilo!
Nu känner jag viljan att köpa kläder! De har jag inte velat göra på 4 år! Och snygga FEMININA kläder!! Jag känner mig tjejig igen, vill inte ha militärgrön jacka längre, nu i vinter när de e riktigt kallt blir de min fina dunjacka jag fick av mamma för snart två år sen! Denna vintern kommer jag även kunna ha täckbyxor under!! :D WOHOO!!! Kommer väl bli en ny tunnare "promenadjacka" innan vintern oxå och då hoppas jag att jag kan beställa storlek 38/40!! Håll tummarna med mig!
 
Och nu helt plötsligt blev klockan jätte mycket!! Jag som ska sova så jag orkar jobba i morron! Håller tummarna för att de e bra väder så kommer jag promenera i morron!
 
Puss o kraam på er alla där uteNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: