Träning o kläder!

Igår blev de ingen träning pga att jag låg i sängen med kramper från mensvärk.. Största nackdelen med att vara kvinna, jag gillar INTE den delen i att va kvinna.
 
Men idag blev de dock ett härligt pass styrketräning med lite extra vikt! Körde med hantlar på 1kg på 4 av 5 benövningar! Enda jag inte använde hantlarna till var på mina upphopp.
Kom även lite extra långt ner på armhävningarna! Gör dom dock ännu på knä, men efter att jag fått veta att jag gjort fel hela tiden så är de MYCKET tyngre nu så de känns ändå väldigt bra! Jag va heelt slut i armarna när jag var klar :D
 
 
På tal om annat, kläder!! Jag fick en hel ikea-kasse med kläder från min svägerska i lördags! Mycke passade och en hel del stannar i min garderob! så nu ska även min garderob rensas från massa kläder som inte passar! De som inte mina andra svägerskor kan ha de ska lämnas till bättre behövande!
Jag sitter i skrivande stund i ett linne i storlek 36!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O jag invigde ett nytt linne på träningen idag :D I morron blir de Zumba och självklart denya snygga linnet till träningen!
 
 
Nu ska jag förbereda mig inför morgondagen då ledighet står på schemat, o med de blir de städa, besök till herr optiker, kolla lite kläder o träningsgrejer på stan, baka, hälsa på svägerskan som bjudit på kanelbullar o självklart då träning!
 
 
Puss o kraamNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: